Normes de comportament al Blog

Si vols participar als nostres blogs, hauràs d’acceptar aquestes regles: 

1.- Responsabilitat de l’Usuari. Al participar als blogs de la web ets l’únic responsable dels missatges que difoses a través d’ells, garantint a VERDARA, S.L. la total indemnitat enfront de qualsevol reclamació que pugui plantejar-te-li per aquests conceptes.  En el cas de que els missatges continguin material protegit per drets de propietat intel·lectual o industrial, l’usuari garanteix que es el seu propietari o compta amb l’autorització del propietari per difondre’l als blogs.  I s’eximeix a VERDARA, S.L. de qualsevol reclamació de tercers que es planteges per aquests conceptes. 

2.- L’usuari haurà de, abans de  publicar un missatge, escollir el blog apropiat. Aquells missatges que no s’ajustin a la temàtica del blog podran ser eliminats. Està totalment prohibit publicar promocions i enllaços d’ofertes comercials, publicitat, material promocional, cartes cadena ni qualsevol activitat promocional directa o indirecta o qualsevol altre tipus de comentari que no s’ajusti al desenvolupament normal dels temes dels blogs. 

3.- L’usuari haurà de respectar a la resta d’usuaris. L’usuari haurà de ser tolerant i respectuós amb els missatges i opinions de la resta d’usuaris. Es podran suprimir aquells missatges que puguin ser considerats lesius contra els drets de tercers o que atemptin contra el desenvolupament pacífic dels blogs. 

4.- VERDARA, S.L. es reserva el dret de reproduir, modificar, o difondre els missatges publicats als blogs de la web conforme als terminis i mitjans convenients sense que per això correspongui a l’usuari cap tipus de compensació. 

5.- VERDARA, S.L. no és responsable d’allò publicat als blogs de la web ni garanteix la veracitat o exactitud de cap informació publicada als mateixos. Correspon a l’usuari remitent dels missatges o informacions la responsabilitat sobre el seu contingut. 

6.- VERDARA, S.L. no garanteix la disponibilitat ni continuïtat del servei de blogs de la web,  podent modificar-ho, suspendre-ho o eliminar-ho de la web sense previ avís, en qualsevol moment. 

7.- En el cas de que un usuari pugui veure’s afectat per actuacions il·legals, o detecti un mal ús dels blogs de la web per part d’altres usuaris, podrà posar-ho en coneixement de VERDARA, S.L., a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , indicant a la referència del assumpte “moderació de blogs”, perquè VERDARA, S.L. pugui moderar o eliminar els mateixos. 

8.- L’usuari mantindrà indemne a VERDARA, S.L. enfront de qualsevol reclamació que pogués presentar-se-li pels missatges que l’usuari hagi difós als blogs o per a qualsevol altre conducta vinculada o derivada de l’ús per l’usuari dels blogs de la web.